Generalforsamlingen 2024 blev afholdt lørdag den 27.januar 2024 i Fredericia.

  • Du kan læse referat fra generalforsamlingen HER
  • Formandens beretning kan læses HER
  • Det fremlagte og godkendte regnskab kan ses HER

På generalforsamlingen blev der uddelt udmærkelser til en del af klubbens medlemmer ligesom årets rytter 2023 blev offentliggjort. Derudover fik klubben to nye æresmedlemmer i forbindelse med generalforsamlingen.

Du kan se de opdaterede lister over modtagerne af udmærkelserne og en præsentation af årets rytter, Doris Bønnelykke Hansen samt klubbens 2  nye æresmedlemmer, Lene S. Pedersen og Preben Overgaard,  på hjemmesiden under menupunktet " udmærkelser".

Efter Generalforsamlingen havde Leif et indlæg om permanente brevetter, herunder svar på stort set alle spørgsmål om: Hvad, hvem, hvor, hvordan, hvornår  mm. Du kan se referat af indlægget i form af slides HER


Der blev taget en del stemningsbilleder og billeder af modtagerne af udmærkelserne på generalforsamlingen. Desværre blev billederne lagret på et defekt SD-kort og kunne ikke genskabes, men det kan bekræftes, at stemningen var god og fornøjelig under og især ved det sociale samvær efter generalforsamlingen.


Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen